© Ria Bartels Deurningen
RIA BARTELS

Sportprijzen

Ook voor andere prijzen kunt u bij ons terecht

In de showroom van ons atelier vindt u een scala aan sportprijzen, bekers, standaards, diverse sportfiguren, erelinten en vaantjes, in verschillende prijsklassen en tegen de scherpste prijzen en snelle levertijden. Wij beschikken over een moderne Graveermachine dus het graveren van een plaatje voor op de bekers is geen probleem. Medailles voor sportdagen, toernooien e.d. zijn door ons snel en tegen scherpe prijzen te leveren. Ook medailles met een eigen ontwerp, gestanst, bedrukt, zwart-wit of full collor, alles is mogelijk en geen probleem. Bekers, standaards, medailles, vaantjes, wandborden voor allerlei sport- evenementen kunnen wij ook leveren.       
Exclusieve Carnavalssteken
© Ria Bartels
RIA BARTELS

Sportprijzen

Ook voor andere prijzen kunt u bij ons terecht

In de showroom van ons atelier vindt u een scala aan sportprijzen, bekers, standaards, diverse sportfiguren, erelinten en vaantjes, in verschillende prijsklassen en tegen de scherpste prijzen en snelle levertijden. Wij beschikken over een moderne Graveermachine dus het graveren van een plaatje voor op de bekers is geen probleem.
Exclusieve Carnavalssteken
Medailles voor sportdagen, toernooien e.d. zijn door ons snel en tegen scherpe prijzen te leveren. Ook medailles met een eigen ontwerp, gestanst, bedrukt, zwart-wit of full collor, alles is mogelijk en geen probleem.
Bekers, standaards, medailles, vaantjes, wandborden voor allerlei sport- evenementen kunnen wij ook leveren.